Η ΑΝΕΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΕ είναι μεταξύ των νικητών Great Taste 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο διαγωνισμός Great Taste στον οποίο απονέμονται τα πιο πολυπόθητα βραβεία τροφίμων στον κόσμο, ανακοίνωσε τα αστέρια Great Taste του 2017. Περισσότερα από 12.300 προϊόντα συμμετείχαν, Η Ανεμοηλεκτρική ΑΕ τιμήθηκε με βραβείο “Great Taste” 1 αστεριού, για τα προϊόντα Τσάι Βουνού Ολύμπου (PURITY), και Χαλαρωτικό μείγμα τσαγιού (SERENITY). Τα προϊόντα μας απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια τόσο για την εμφάνισή τους όσο και για το χρώμα, το άρωμα και τη διάρκειά τους.

Με περισσότερους από 500 από τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, που είναι κριτικοί τροφίμων, σεφ, μάγειρες, εστιάτορες και παραγωγοί, καθώς και πλήθος συντακτών εντύπων σχετικά με τα τρόφιμα και δημοσιογράφων, η Great Taste αναγνωρίζεται ευρέως ως το πιο σεβαστό σύστημα αξιολόγησης τροφίμων. Εκτός από ένα τιμητικό σύμβολο, το χρυσόμαυρο σήμα του Great Taste αποτελεί σημείο αναφοράς που ξεχωρίζει ένα υπέροχο προϊόν. Η αξιολόγηση διεξάγεται μέσα από πολύωρες διαδικασίες γευσιγνωσίας, με αδιάβλητες δοκιμές από εκατοντάδες κριτές. Αναγνωρισμένη ως σφραγίδα αριστείας μεταξύ των καταναλωτών και των λιανοπωλητών, τα βραβευμένα προϊόντα της Great Taste είναι πάνω απ’ όλα γευστικά.

Η Ανεμοηλεκτρική ΑΕ μετά από μία τριετία δραστηριοποίησης στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας αρωματικών φυτών και έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, επιχείρησε φέτος να θέτει τα προϊόντα της σε κριτική αξιολόγηση συμμετέχοντας σε έναν από τους πιο αυστηρούς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας τροφίμων παγκοσμίως.

Η βράβευσή των δύο προϊόντων μας, έχει εγείρει το ενδιαφέρον πολλών δυνητικών συνεργατών οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες τόσο για την εταιρία όσο και για τα προϊόντα της ενώ η ζήτηση για δοκιμή τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.

Ημερομηνία: 1/09/2017

Για περισσότερες πληροφορίες: κος Χρήστος Παπαχρήστος, 2316007568, info@olympussideritis.com

Κυκλοφόρησε η σειρά 1000+

Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας αφεψήματα τα οποία έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές σε αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού. Απολαύστε τα μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας μας εσείς οι ίδιοι ή χαρίστε ένα δώρο πραγματικά μοναδικό, χρήσιμο και καλαίσθητο στους ανθρώπους που αγαπάτε